Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy kell használni a kúp...

Hogy kell használni a kúp alakú fültágítókat? :S

Figyelt kérdés
tágítom a fülem, 6-7mm-t akarok és most ott tartok, hogy belefér egy olyan jó vastag nagy zihertű, de van olyan kúp alakú tűgítóm csak nemtudom azt hogy kell használni...4mm a vége...
2009. szept. 19. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Normális vagy te idióta szerencsétlen? Már tudom, divat a bu*iság, meg divat minden. Én nem vagyok betokosodott, de a fültágító UG kategória. Szóval szerintem gyorsan hagyd abba.
2009. szept. 19. 11:55
 2/6 A kérdező kommentje:
..l.. kösziiikeee.:'D
2009. szept. 19. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Fogod, és elkezded belenyomni a lyukba, de ne gyorsan, szal első pár napban bővel elég, ha csak addig nyomod bele, amíg meg nem akad, aztán tovább nyomod, kb 5 nap alatt már belemegy végig. Ne ilyedj meg, valsz be fog gennyesedni, de átmeneti a dolog. Sok sikert! Ja, és ha valaki azt mondja neked, hogy gyorsan nyomd bele és kész is, arra ne hallgass, mert akkor csak az egyik oldalon fog megrepedni a füled és később ferde lesz a lyuk.
2009. szept. 19. 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Tényleg nagyon vigyázz, mert az Én fülem kettészakadt...Bár az azért, mert nem birta azt az anyagot, amilyen a tágító volt és kisebesedett és elszakadt...Örülök, hogy nem nagyobbat szeretnél, mert nekem 20mm-es volt és most van egy 1cm-es lyuk a fülemen, ami nem nő összébb és 23 éves lányként iszonyatosan nézek ki:P

Csak ügyesen!!!

2009. szept. 19. 18:04
 5/6 A kérdező kommentje:

És mit tegyek a hátuljára hogy bennemaradjon a fülemben?? Mert az ugy magában kicsuszik... Van rajta valami 2 gumiszerűség...de az csak oda a végére való amikor már ki van tágítva...a vékonyabb felére nagy...:S

köszönöm a válaszokat...:)

2009. szept. 21. 20:27
 6/6 anonim válasza:
Az enyémen két gumi van, egy kisebb és egy nagyobb. Szerezz egy kicsi gumit, biztosan találsz.:P.
2010. máj. 24. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!