Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Microdermal piercinget hogyan...

Microdermal piercinget hogyan veszik ki?

Figyelt kérdés
Mi előtt elkezdene hurrogni mindenki nincs ilyenem, de nézegettem és elképzelésem sincs, hogy veszik ki ha már belenőtt.
2013. márc. 29. 12:10
 1/8 SzilKa ***** válasza:
Kivágják.
2013. márc. 29. 12:18
 2/8 A kérdező kommentje:
az durva :O
2013. márc. 29. 12:24
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem volt, nem olyan durva se a behelyezés, se a kivétel mint ahogy hangzik. bár az a ritkább hogy ki kell venni, általában kinő magától és kipottyan.
2013. márc. 29. 12:25
 4/8 A kérdező kommentje:
és mennyi idő mire kinő?
2013. márc. 29. 12:27
 5/8 anonim ***** válasza:
embertől is függ, nekem kb 3 hónapig bírta, de ismerek olyat akinek évek óta megvan és semmi baja vele. ez a ritkább eset.
2013. márc. 29. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem mindegyik 2-3 hónapig bírta, többé nem is próbálkozom vele.

Csak egyet szedettem ki, mert nagyon kényelmetlen volt, azt kivágták, de kaptam érzéstelenítő injekciót előtte. A helye mindegyiknek csúnya lett, sokáig látszani fog. :(

Amit kivágtak annak még hetek múlva is érzékeny és gyulladt volt a helye. Elég csúnya heg maradt, bár a heg nagysága függ a bőrtípustól is, és attól, hogy be volt-e gyulladva a terület.

2013. márc. 30. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ma adta meg magát, szeptemberbe lett volna 3 éves. Mellkasomba volt. kijött magától, fájdalom nélkül.Most még ott van egy "lyukacska", kiváncsi leszek, hogyan fog gyógyulni
2016. júl. 16. 19:37
 8/8 Szandramayadiego válasza:
Sziasztok nekem azépen bent maradt a talp de a követ el hagytam és azóta sem tudok venni a méretemben 1.8 mm menetes kellene ha valaki tudja honnan tudom be szerezni vagy épp van felesleges kérlek írjatok mert így sehogy nem néz ki előre is köszönöm
2017. szept. 18. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!