Microdermal piercinget hogyan veszik ki?
Figyelt kérdés
Mi előtt elkezdene hurrogni mindenki nincs ilyenem, de nézegettem és elképzelésem sincs, hogy veszik ki ha már belenőtt.2013. márc. 29. 12:10
2/8 A kérdező kommentje:
az durva :O
2013. márc. 29. 12:24
3/8 anonim válasza:
nekem volt, nem olyan durva se a behelyezés, se a kivétel mint ahogy hangzik. bár az a ritkább hogy ki kell venni, általában kinő magától és kipottyan.
4/8 A kérdező kommentje:
és mennyi idő mire kinő?
2013. márc. 29. 12:27
5/8 anonim válasza:
embertől is függ, nekem kb 3 hónapig bírta, de ismerek olyat akinek évek óta megvan és semmi baja vele. ez a ritkább eset.
6/8 anonim válasza:
Nekem mindegyik 2-3 hónapig bírta, többé nem is próbálkozom vele.
Csak egyet szedettem ki, mert nagyon kényelmetlen volt, azt kivágták, de kaptam érzéstelenítő injekciót előtte. A helye mindegyiknek csúnya lett, sokáig látszani fog. :(
Amit kivágtak annak még hetek múlva is érzékeny és gyulladt volt a helye. Elég csúnya heg maradt, bár a heg nagysága függ a bőrtípustól is, és attól, hogy be volt-e gyulladva a terület.
7/8 anonim válasza:
Szia! Nekem ma adta meg magát, szeptemberbe lett volna 3 éves. Mellkasomba volt. kijött magától, fájdalom nélkül.Most még ott van egy "lyukacska", kiváncsi leszek, hogyan fog gyógyulni
8/8 Szandramayadiego válasza:
Sziasztok nekem azépen bent maradt a talp de a követ el hagytam és azóta sem tudok venni a méretemben 1.8 mm menetes kellene ha valaki tudja honnan tudom be szerezni vagy épp van felesleges kérlek írjatok mert így sehogy nem néz ki előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!