Ha fülszúrás után műanyag fülbevalót teszek be a fülembe az baj?
Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 21:42
1/6 anonim válasza:
mármint rögtön?:O hát több mint valószínű hogy bedurran a füled,de nagyon.várd mg a gyógyulási időt egy orvosi fém,vagy arany fülbevalóval.
2/6 anonim válasza:
Attól függ milyen az a műanyag. Szilikont rakhatsz bele.
3/6 anonim válasza:
Én szilikonnal sem próbálkoznék,az is lehet rossz fajta.
4/6 anonim válasza:
Ja, eszembe sem jutott, hogy a piacon vett szilikont rakja be szúrás után. Vagy bármikor is:S. Elnézést, hogy nem voltam egyértelmű:).
5/6 anonim válasza:
Hali én piercer vagyok, ha rendes piercing boltban vetted a szilikon fülbevalót semmi gond nincs vele. Sokszor szúrtam egyből köldökbe is, és nekem is elsőre szilikon lett berakva a mellbimbómba, sosem volt velük gond.
6/6 KovA1963 válasza:
Amennyire én tudom azért nem mindegy mi kerül oda, mert vannak bajtériumölő hatású dolgok - pl bizonyos fémek.
Más anyagoknak pedig más -esetleg fris sebek vonatkozásában nehezebben meghatározható hatásuk van - pl műanyagok lágyítószerei.
Fülszúrás után a fő szempont szerintem a sebgyógyulás, úgy hogy a lyuk megmaradjon. Ehhez kell megfelelő anyagú fülbevalót választani - szerencséd persze lehet mással is.
:-)
És rövid idő múlva már szabadabban válogathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!