Hol találhatok ilyen szemhéjpúdert?
Figyelt kérdés
nagy fekete palettából,jobbról az a két bordó a zöldeskék mellett. (remélem értitek) :)
Melyik márkáknak van ilyen színe? Ha lehet ne mac et meg ilyet írjatok ha lehet hanem valami megfizethetőbbet. (olyan 2000 ft max esetleg ha palettában van 3000 Ft)
Előre is köszi !
2013. márc. 22. 17:35
1/3 anonim válasza:
a világosabbik a mac cranberry, a másik is mac, de azt nem ismerem, menj el a boltba és keress, biztos megtalálod, rengeteg színű van, plusz segítenek az eladók is :)
2/3 A kérdező kommentje:
Elmentem már több helyre de sajnos sehol sem találtam ilyen árnyalatot.Néztem drogériákban, smink üzletekben de nem találtam. A macket pedig sokallom ... De azért köszönöm a válaszod!
Esetleg ha valaki tudna olyan márkáét aminek van ilyen színárnyalata nagyon megköszönném!
2013. márc. 22. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!