Hol lehet szépségpötty tetoválást csináltatni?
Bocs, hogy kérdésre kérdéssel válaszolok, de miért szeretnél egy tulajdonképpen bőrhibát tetováltatni az arcodra?
Csak azért kérdezem, mert tetováló vagyok és volt már ilyen kérés felém, csak azt nem vállaltam el (a hölgy feketével akarta volna, ami szerintem csúnya lett volna).
Egyébként inkább a sminktetoválást ajánlanám, mert az sanszos, hogy pár éven belül kikopik, mivel nem viszik olyan mélyre a festéket.
Illetve mindenekelőtt sminkceruzával állandó jelleggel rajzold fel magadnak a kívánt pöttyöt pár hétig minimum, hogy hogyan érzed magad vele.
Én sem egy nagy bibircsókot szeretnék tetováltatni az arcom közepére, de szerintem egy nagyon pici pötty a szem alatt nagyon jól néz ki. Persze, akinek meg természetesen van szépségpöttye, az pedig szeretne megszabadulni tőle. Sose az kell, amink van :)
Világos szőke hajam, és fehér bőröm van, és szerintem a fekete pötty így nagyon jól néz ki, ezért szeretnék valami állandót.
Mondjuk várni fogok még pár hétig, hátha csak hirtelen fellángolás az egész.
Barátnőm is ezt akarta, aztán meggondolta (de nem 1-2 hét hanem fél év gondolkodási időt adott magának), és csillag lett belőle. Állati jól néz ki, mondjuk neki illik is a stílusához.
Mehetsz vele tetoválóhoz, de nem mind fogja elvállalni. Próbálkozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!