Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan lehetne olyan sminkem,...

Hogyan lehetne olyan sminkem, mint Heidi Montag-nak? (képekkel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Vannak itt szolidabb és erősebb sminkek is, inkább a szem festésére lennék kíváncsi. Néha azt sem tudom, hogy van-e rajta szemfesték? :) Mindenesetre nagyon tetszik így a szeme, szerintetek hogyan csinálhatnék én is ilyen sminket?

2009. szept. 15. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem korrektor,alapozó,szemceruza belül,és szempillaspirál + egy kis pirosító..:)
2009. szept. 15. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
hmmm na ezen én is gondolkodtam már párszor, mert ha én ezeket kenem fel, tuti nem így néz ki, pedig nem vagyok béna sminkben... illetve azt hiszem... XD
2009. szept. 15. 20:07
 3/7 A kérdező kommentje:
na hát én is így vagyok, ha így kenném fel, tuti tök hülyén néznék ki... :) de van valami a szemén és nem tudom eldönteni hogy mi de így olyan szép... :)
2009. szept. 15. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:

én tudok ilyet. olyat mint a 2. képen. csináltam már magamnak ilyet.

úgyvolt, h a szememet tussal húztam ki felül, de nemtúl vastagon. alul pedig a szemem feléig húztam tussal vonalat, a szempillák tövében, de azt elég vékonyan. majd szemceruzával, alul a szemem külső sarkában megvastagítottam, és befele maszatoltam. majd vastag szempillaspirál.

remélem azlért érthető ahogy leírtam :)

2009. szept. 15. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
nagyon kicsit még a szeme sarkában van barna szemhéjfesték szerintem
2009. szept. 15. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, a 4. képen egyértelműen látszik még barna szemhéjfesték is, a 3. képen az alsó szemhéján a szempillák tövében bronzos színű szemhéjpúder van és szerintem a 2. képen is látszik egy halvány barackos, rózsaszínes festék a felső szemhéjon.

L20

2009. szept. 17. 18:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. szept. 17. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!