15 éves vagyok és most szeretném elkezdeni a húzott szemet DM-ből milyen szemhéjtust ajánlotok (ezeknek árai). És mi a különbség a filces és a folyékony szemhéjtus között. Húzottabb szemet szeretnék a szemhéjtussal nagyon nehéz megcsinálni?
És mi a különbség a filces és a folyékony szemhéjtus között. Húzottabb szemet szeretnék a szemhéjtussal nagyon nehéz megcsinálni?
Amikor húzom a szemem csukva legyen vagy maradhat nyitva?
Zseléset egyszerű használni, viszont annyira vékony vonalat nem tudsz vele húzni, mint egy vékony, ecsetes, folyékonnyal.
Szerintem eleinte inkább szemceruzát használj, mert reggelente nem lesz időd 23-szor újrarajzolni, lemosni, főleg, hogy egy jobb tus elég ragaszkodó is ugye.
Nyitott szemmel nem tudom, hogy gondolod. :D
De vegyél valamilyet, gyakorolj vele otthon, aztán majd belejössz, ez így megy. :) Kezdésnek egy zseléset és egy filceset ajánlanék, bár mindkettőnek hátránya, hogy hamar beszáradnak.
Essence gel eyeliner, a hozzá való ecsettl.
Én úgy csinálom, hogy jobb kézzel rajzolom (megpróbálom 1 ívben) és a bal kezemmel a halántékom felé kihúzom a szemem (így az csukott állapotban lesz). Remélem, érthető voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!