Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell a műszempillát...

Hogyan kell a műszempillát felrakni és leszedni?

Figyelt kérdés
számomra egy kicsit bonyolultan volt leirva, és attol is félek, hogy majd nem tudom leszedni, mert annyira odaragad :) gondolom ez elég nagy hülyeség, de segítene valaki? előre is köszi
2009. szept. 14. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én magamnak csak tincsest raktam fel, az azért természetesebb! Van kimondott oldószere is a ragasztónak, bár azzal sem egyszerű leszedni. Jól be kell "áztatni", pacsmagolni, mielőtt lehúzod. Én csak egy-egy bulira szoktam feltenni és reggel leveszem.

Mikor rákened a ragasztót, picit fújd, várj míg elkezd száradni, így nem csúszkál el a nagyon híg ragasztó miatt és nem is kell olyan sokáig odanyomni.

Ha tincsest rakok fel (másnak), akkor kinyomok egy picit a ragasztóból, applikátor végével (akár fogpiszkálóval) belenyúlok, azzal végig eloszlatom az egészen, picit várok, majd illesztem.

Tincsesnél szintén kinyomok picit, abba mártom a tincset, szárítom, majd illesztem. Nem szabad túl sok ragasztót használni!

Van többféle színű ragasztó, nekem az átlátszó vált be.

Gyakorlás, türelem és jön majd a sikerélmény is!!!

2009. szept. 16. 18:01
 2/2 A kérdező kommentje:

:) köszi a válaszod!

Ma próbáltam felrakni, de irtó béna voltam! :)

Igazából az eltávolításától jobban tartok, mert félek, hogy nagyon odaragad, és nem tudom majd leszedni, és tépni kell, és fájni fog! :S :)

2009. szept. 16. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!