A Max factor facefinity mennyibe kerül boltban? Valóban elfed mindent? Nem maszk hatású?
A Rossmannban szoktak jó akciók lenni Max Factor termékekre. Van, hogy mindenre 25% van, van, hogy csak az alapozók olcsóbbak, figyelni kell mindig az akciókat.
Nekem az a gondom vele, hogy a legvilágosabb is sötét a bőrömhöz, így csak korrektorként tudom használni, úgy nem látszik a különbség, meg nyáron majd jobb lesz, ha nem leszek teljesen hófehér. Tényleg jól fed. Én jobban szeretem a Max Factor Color Adaptot, mondjuk annak annyira nem erős a fedése. Árat nem tudok pontosan, helytől függ, de szerintem olyan 3000-4500 között van. Én anno úgy vettem a Rossmannban, hogy 3300 volt, és adtak hozzá egy False Lash Effect spirált, ami amúgy a kedvencem, ezért úgy voltam vele, hogy kipróbálom az alapozót. Nagyon jó lenne és imádnám, ha itthon is lehetne nagyon világosat kapni, de sajnos nincs. :(
Szia!
A Max Factor alapvetően nem egy drága kategóriás kozmetikum, a legtöbb termékük 1000-5000 forint között van. Az általad említett termék kb. 3500 ft, a dm, rossmann, müller is árul max factor termékeket tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!