Normális ha ilyen szőrös a karom?
ha zavar leszedheted.
de szerintem nem éri meg, hogy aztán egész életedben gyantáztathasd, de ha van rá időd...
vagy ha zavarja a párod, és szerinted ennyit megér akkor irány a kozmetikus
(bb*)
Najó írhat akárki akármit akar, de azt kérdi normális e. Normálisnak az, de női karon kicsit visszataszító és sztem ő is érzi ezt azért kérdi.
Én nem szőrtelenítem de az enyém talán fél centi sincs és tök világos nem látszik. Viszont a helyedben legyantáznám. Sztem jobb lenne kozmetikussal leszedetni...akkor tuti 3 hét simaság minimum, utána kezd vissznőni ok az a fél centi egyenesen fog nőni de lehet sokkal vékonyabb lesz már és világosabb. Sőt majdnem biztos. Csak ne borotváld, attól szúr egyenesen nő vissza és az nem gyengíti a szőrt. Nem erősíti, de a gyant legalább gyengíti.
nekemis ilyen, csak fekete..:D
én borotválom, és nemvagyok borostás. kb 8 éve. karon nemleszel borostás, ha nő ki a szőr az picit szúrós, ha az arcodhoz érinted, de ez nemolyan, mint a férfiak arca. ha a kezeddel érsz a kezedhez akkor nemis annyira érezni. szóval ha mondjuk a párod megsimogatná az éppen kinövő félben levő karod, nemvalószínáű h érezné a szőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!