Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet venni ilyen rúzst?

Hol lehet venni ilyen rúzst?

Figyelt kérdés

[link]

ilyesmit szeretnék, csak talán még világosabbat.. már mindenhol kerestem, próbálgattam de csak olyat találtam ami csak a tubusban olyan színű, a számon már nem és nem is nagyon találtam ennyire világos és "feltűnő" színűt. segítsetek, ha valaki látott, vagy használ, nem baj ha szájfény az, csak ilyen világos árnyalatú legyen

2009. szept. 14. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
wá nekem ilyesmi van...de nem teljesen.
2009. szept. 14. 13:56
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
amúgy nálunk rossmanba mindig lehet kapni ilyet,vagy keress az avonba:) 1 voltam
2009. szept. 14. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

[link]

Ez AVON-ból van a legutólsó aminek nem látod a színét!Annak van ilyesmi színe,próbáltam keresni de nem találtam amin látszik is a szín!

2009. szept. 14. 14:00
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

ááá előző vagyok,találtam egy képet róla!

[link]

ha a két színt használod először a rózsaszínt utána meg a lilát ilyesmi színe lesz!

a barátnőmnek van ugyanilyenje!

2009. szept. 14. 14:02
 5/9 A kérdező kommentje:

köszi!!

elsőnek: a rossmanban belül milyen márkáknál keressem?

utolsó: köszönöm, de ilyenem már van :) és nem egészen olyan a színe a számon, mert eléggé cseresznye piros a szám így is alapból és máshogy fog rajta.

2009. szept. 14. 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:

első vagyok,megnéztem az a neve hogy ColourTrend:)

nekem világos rózsaszínbe van,de ha jól rányomod,akkor ilyesmi színű lesz :D

2009. szept. 14. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Ó mindenki az eleuszisz blogról szedi a képeket, hisz ott leírja egy sminkes a smink elkészítését meg minden...

Ezt a színt jegesrózsaszínnek hívják Avontól rendelhető Colortrend nevű márkában van, barátnőm is ilyet használ, szerintem nem valami szép...

2009. szept. 14. 18:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Hozzátenném én nem a szájfény meg rózsocska összeállításra gondolok hanem a rendes rúzsra!
2009. szept. 14. 18:07
 9/9 kapuciner válasza:
google - Kapuciner ajakrúzs >>> dekorkozmetikai termékek, ajakrúzs
2009. szept. 18. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!