Hol lehet venni ilyen rúzst?
ilyesmit szeretnék, csak talán még világosabbat.. már mindenhol kerestem, próbálgattam de csak olyat találtam ami csak a tubusban olyan színű, a számon már nem és nem is nagyon találtam ennyire világos és "feltűnő" színűt. segítsetek, ha valaki látott, vagy használ, nem baj ha szájfény az, csak ilyen világos árnyalatú legyen

Ez AVON-ból van a legutólsó aminek nem látod a színét!Annak van ilyesmi színe,próbáltam keresni de nem találtam amin látszik is a szín!

ááá előző vagyok,találtam egy képet róla!
ha a két színt használod először a rózsaszínt utána meg a lilát ilyesmi színe lesz!
a barátnőmnek van ugyanilyenje!
köszi!!
elsőnek: a rossmanban belül milyen márkáknál keressem?
utolsó: köszönöm, de ilyenem már van :) és nem egészen olyan a színe a számon, mert eléggé cseresznye piros a szám így is alapból és máshogy fog rajta.

első vagyok,megnéztem az a neve hogy ColourTrend:)
nekem világos rózsaszínbe van,de ha jól rányomod,akkor ilyesmi színű lesz :D

Ó mindenki az eleuszisz blogról szedi a képeket, hisz ott leírja egy sminkes a smink elkészítését meg minden...
Ezt a színt jegesrózsaszínnek hívják Avontól rendelhető Colortrend nevű márkában van, barátnőm is ilyet használ, szerintem nem valami szép...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!