Milyen a szép smink?
én a garniernek a hosszúkás tubusú BB krémjét használom. közepesen fed. 3 hónapja használom, eddig se kárt nem tett az arcomba, de nem is javította. ha szépen kened el természetes fedést ad. ahol jártam mindehol 2000 ft volt.
nem tudom mennyire halványak a szeplőid, de ha erősebb fedés kell, akkor a max factortól ezt: [link] ez kicsit szárítja a bőrt (legalább is az enyém), de ha egy-két napra leváltam, valami színezett hidratálóra vissza áll a rend. ez pedig olyan 4000 ft körül szokott mozogni.
még annyi, hogy nem tudom, hogy mit értesz te a "nem túl drága" alatt, de ne vegyél csak úgy hasra ütés szerűen valmi olcsót, mert itt a bőrödről van szó és megeshet, hogy nagyobb károsodást is okozol a termékkel, szóval szerntem ne sajnáld rá a pénzt. persze mindig vannak kivételek. a másik pedig az, hogy jól válaszd meg milyen színt kensz az arcodra, mert kissé kiábrándító tud elnni, mikor egyáltalán nem passzol. :D
köszönöm a válaszodat :)
hát a nemtúl drága alatt azt értem hogy nem 6-7ezer ft os festék mert akkor inkább szeplős maradok :)
nem szoktam 500ft ért alapozót venni .. pár lányon láttam már hogy egy szép arcvonal csíkjuk van mert túl fehér a bőrük és egy pár fokkal barnábbat kentek rá :D elég undorító tud lenni :)
közepes erősségű szeplők :)
mindenféleképpen megnézem .. köszönöm az ajánlásodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!