Milyen a szép smink?

Figyelt kérdés
úgyértem milyen az az alapozó ami nem tesz kárt az arcban nem lesznek kiütések. szeplős az arcom enyhén és szégyenlem , szeretném eltakarni egy kis alapozóval de félek hogy kiütéses lesz arcom d nem is szeretnék 10 kg vakolatot, egy természetes sminket szeretnék. szempillaspirált szoktam csak használni mást nem, milyen alapozót ajánlatok ami rendesen fed és nem is túl drága?!

2013. márc. 10. 23:24
 1/2 xshorty ***** válasza:

én a garniernek a hosszúkás tubusú BB krémjét használom. közepesen fed. 3 hónapja használom, eddig se kárt nem tett az arcomba, de nem is javította. ha szépen kened el természetes fedést ad. ahol jártam mindehol 2000 ft volt.

nem tudom mennyire halványak a szeplőid, de ha erősebb fedés kell, akkor a max factortól ezt: [link] ez kicsit szárítja a bőrt (legalább is az enyém), de ha egy-két napra leváltam, valami színezett hidratálóra vissza áll a rend. ez pedig olyan 4000 ft körül szokott mozogni.

még annyi, hogy nem tudom, hogy mit értesz te a "nem túl drága" alatt, de ne vegyél csak úgy hasra ütés szerűen valmi olcsót, mert itt a bőrödről van szó és megeshet, hogy nagyobb károsodást is okozol a termékkel, szóval szerntem ne sajnáld rá a pénzt. persze mindig vannak kivételek. a másik pedig az, hogy jól válaszd meg milyen színt kensz az arcodra, mert kissé kiábrándító tud elnni, mikor egyáltalán nem passzol. :D

2013. márc. 11. 15:54
 2/2 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszodat :)

hát a nemtúl drága alatt azt értem hogy nem 6-7ezer ft os festék mert akkor inkább szeplős maradok :)

nem szoktam 500ft ért alapozót venni .. pár lányon láttam már hogy egy szép arcvonal csíkjuk van mert túl fehér a bőrük és egy pár fokkal barnábbat kentek rá :D elég undorító tud lenni :)

közepes erősségű szeplők :)

mindenféleképpen megnézem .. köszönöm az ajánlásodat :)

2013. márc. 13. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!