Nem akarok elmenni műköröm tanfolyamra, mert most nincs rá keret. Itthon szeretném csinálni sok gyakorlással. Milyen termékeket ajánlotok? Ha lehet akkor ne oltsatok már le! Itthon is meglehet tanulni tanfolyam nélkül én úgy gondolom!
Hát én is egyet kell értsek egy-két előttem szólóval. Fontos, hogy tudd a köröm felépítését. Például vigyáznod kell, hogy egy cukorbetegnek és egy kismamának, hogyan csinálod meg a körmét. Hogyan tolod fel a körömről a bőrét és hogyan vágod le. Fontold meg a tanfolyamot.
Amikor 16 évesen kitaláltam, hogy körmös szeretnék lenni, akkor ezt nem tudtam megvalósítani. Kerestem, kutattam, az interneten mire találtam egy műkörmös sulit. 18. születésnapom előtt fél évvel elmehettem a TANFOLYAMRA(nem bizonyítványt ad mint az okj hanem csak oklevelet).
Mivel nekem sem volt rá megfelelő keretem ezért csináltam, hogy hobbi szinten csináljak körmöt. Rá fél évre vissza mentem és elvégeztem az OKJ-s tanfolyamot mivel az előző összeget amit a tanfolyamra költöttem beleszámították.
Belinkelem neked azt az oldalt. Ha gondolod nézd meg. Ez összesen csak 30.000.- forint. Én úgy gondolom, hogy legalább ennyit valahogy próbálj meg megoldani.
Amúgy az anyagokról: én CrystalNails, MasterNails és IBD termékeket használok vegyítve. Szerintem ezek a lehető legjobb dolog. De a zselézést csak CrystalNails-el csinálom. Az áraik eléggé az egekben vannak kezdő műkörmös számára. Az első bevásárló körutam olyan 200.000.- forintra rúgott.
Szóval ez csak sima hobbinak eléggé drága és hobbi szinten szerintem (saját vélemény) soha nem fogod viszont látni a pénzed!
Itt a tanfolyam linkje: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!