Zselés vagy "hagyományos" szemhéjtus?
Én folyékonnyal kezdtem, de nagyon sokat szenvedtem vele, mondjuk eleinte a zseléssel is. Igazából kb. ugyanolyan nehéz megtanulni jól használni a kettőt, viszont a zselés tartósabbnak tűnik nekem. Én inkább a zseléset ajánlom.
Nekem az essencetől van zselés tusom a hozzá való ecsettel. Annyi az egész, hogy az ecsetet kicsit belemártom a tusba, becsukom az egyik szemem és apránként, kis vonalakkal megrajzolom a tusvonalat.
Nem tudom, miért nálam valahogy úgy alakult ez ki, hogy először a tust használom és utána jön a szemhéjpúder és a végén ismét átmegyek a tusvonalon, ekkor már meg van az alapja, így egy határozottabb, lendületes vonalvezetéssel húzom meg a tusvonalat.
Összességében szerintem a zselés tus jobb és kicsit könnyebb is használni, mint a folyékonyat. De hát kinek a pap, kinek a papné. :)
a filces is jó! :)
nekem az van és ez az egyetlen fajta szemhéjtus ami nem ment fel rögtön a mélyítővonalamba :) tartós, oké nem áll egész nap tökéletesen a szemeden, de nagyjából sokáig tartós és nem jéghideg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!