Mikor mozgassam a piercinget?
Figyelt kérdés
Tegnap csinálták a hélixemet,egyenesszárú és ilyen kis talpa van meg még golyó. aki csinálta azt mondta hogy már aznap, a recepciós csaj meg hogy olyan 3nap múlva,amikor magától mozog....na szerintetek?egy kicsit fel van dagadva,ugye ez normális ilyenkor?2013. márc. 9. 14:47
21/32 A kérdező kommentje:
már megvan az új pc, csak a mostanit nem tudom kiszedni, harapófogóval próbálkoztam,mert azt mondták de amúgy az se tudom melyik irányba lazul,próbálkoztam mind2 irányba de nagyon rá van szorulva. mondták még hogy ez 2 emberes meló lesz, de én nem merem senkire se rábízni mert még érzékeny kicsit. a karika pc-t se nagyon vágom,mert nagyon könnyen ki tudom pattintani belőle a golyót és félek ha valahogy sikerül kiszednem a talpast és valahogy sikerül beraknom a karikát, meg a golyóját is(ami már felérne egy csodával) félek hogy ki esne a golyója, vagy az is harapófogóval kéne rászorítanom?
2013. máj. 25. 17:02
22/32 anonim válasza:
Igen, a golyós karikát fogóval kell, az általában piercer csinálja:D szerintem menj vissza ahhoz, aki csinálta, és ő ki is veszi meg be is rakja:D pl. akinél én csináltam, ő ingyen kicseréli a nála készült piercingeket.
23/32 anonim válasza:
Jaja, ahol készült a pc ott kötelesek cserélni ingyen meg am egyszerű jófejség miatt is. De ha még érzékeny, akkor nem javaslom cseréltetni, mert elég nagy nyomást és súrlódást okoz az ékszercsere és nagy az esélye a begyulladásra és akár vadhús is nőhet rá.
24/32 A kérdező kommentje:
már lassan 3 hónapja szúrták, de akkor várok 1-2 hetet és kérek időpontot:D amúgy ott azt mondták hogy már simán cserélhetem, akár 1 hónappal azután is
2013. máj. 25. 20:22
25/32 anonim válasza:
Hát akkor nem tájékoztattak túl jól, mert a porcos piercingeknek fél év kell a gyógyuláshoz:s
26/32 A kérdező kommentje:
:S akkor még 3 hónap...
gondolkodom az orrpiercingen is,és ugye az is porc,akkor az is fél évig gyógyul?
2013. máj. 25. 20:53
27/32 anonim válasza:
Az 2 hét, az orr oldalt nem porc, csak az a középső izé porc:D
28/32 A kérdező kommentje:
jééé ttényleg:D de gyökér vagyok xd
2013. máj. 25. 22:26
29/32 anonim válasza:
Igen 5 hónap a gyógyulás, de ez testtől függ, lehet akár több is és lehet akár kevesebb is. De hogyha most már nem fáj ha hozzáérsz, csak érzékeny, akkor már tényleg nem kell sokat várni vele.
30/32 anonim válasza:
Hogy állsz az ékszercserével?
Énnekem most gyógyult le rendesen pont öt hónap alatt és nemsokára megyek cseréltetni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!