Mivel óvjam meg a toll nyakláncom?
Figyelt kérdés
Vettem egy nyakláncot amin van sok toll, de már mire hazaértem elkezdtek szétjönni a tollak ahogy berakta az eladó a szatyorba :S Drága is volt, nem akarok másikat venni és nagyon tetszik. Mivel "óvjam" meg? Van valakinek praktikája rá? Én arra gondoltam, hogy befújom hajlakkal de lehet ez rossz ötlet.2013. márc. 7. 09:48
1/1 anonim válasza:
Nekem is van toll nyaklancom, tenyleg eleg nehez vigyazni ra..en azt szoktam tenni, hogy hasznalat elott,es utan suru fogu fesuvel ovatosan meg fesulom,majd az ujjaimmal is igazitok rajta. Nekem be valt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!