A szilikon fültágítóra ránőhet a fülem ha sebes? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
olyan gondom lenne,hogy 3 napja a nyolcas helyére betettem a 10mmes fültágítómat,de közben ahogy tisztítottam minden nap a lyuk lett olyan 9mm körül szóval ha összenyomtam könnyen belement a másik,másnap nem is fájt csak kicsit,meg mondjuk nem is gondoltam,hogy baj van vele mert ez mindig így volt,viszont ma reggelre eléggé bedagadt,meg vérzik is,na mindegy,lehet hülye kérdés,de mivel szilikont tettem bele,ahogy gyógyul nem fog ránőni?elég sürgős szóval örülnék ha valaki válaszolna,köszönöm.2009. szept. 12. 18:20
2/2 A kérdező kommentje:
köszi:D
2010. febr. 4. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!