El lehet fedni sminkkel?
Figyelt kérdés
Hétfőn fotózás lesz az iskolámban és egyéni fényképeket is csinálnak majd.Ezeket a képeket felfogják tenni valahova.A problémám az, hogy tegnap elestem edzés közben és van egy seb az arcomon.Lefertőtlenítettem és most neogranormonnal kenegetem.Fotózásokra szeretem kisminkelni magam.Alapozóval egy ilyen sebet el lehet fedni? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Ja és nem fogják retusálni a fotókat.:/
2013. márc. 2. 18:11
1/6 anonim válasza:
Hol van a seb? Ha az arcoldalán, akkor oldalasan fotózkodj. Ha nem, akkor pedig nem halsz bele. A sebnek nagyon nem tesz jót, hogyha lealapozózod. Sok-sok fertőtlenítés, neogranormozás sokat javíthat a helyzeten!:)
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyjából két cm-rel a szemem alatt van. Hát remélem a neogranormonozástól hétfőre jobb lesz.:)
2013. márc. 2. 18:26
3/6 anonim válasza:
most nekem is sebes lett az arcom, habár, nem olyan nagy, csak sok kicsi, mindenesetre nekem a korrektor bevált... elég jól elfedi és még szárítja is, már nagyjából lehámlott a sebek nagyrésze, pedig tegnap lett ilyen az arcom
4/6 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hogy milyen korrektort használsz? :)
2013. márc. 2. 18:28
5/6 anonim válasza:
miss sporty vagy mi x)...
valami hasonló neve van, kék színű csomagolás.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm c:
2013. márc. 2. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!