Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szegeden hol vannak jó kínai...

Szegeden hol vannak jó kínai boltok?

Figyelt kérdés
Főleg a belvárosba keresnék valami jó boltot, pl ahol műszempillát vagy póthajat árulnak. Tudom, h van a Nagyáruházban, a Centrum áruházban, az Anna kúton, de ezekben nem találtam.

2013. febr. 27. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért kínaiban akarsz ilyeneket venni? Egyrészt vagy nem árulnak, vagy gagyit és ahhoz képest drágán. Árkádba van Claire's, ott vannak viszonylag egész jó minőségű póthajak és műszempillák olcsón.
2013. febr. 27. 20:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, már néztem ott is, de nekem csak egy alkalomra kellene, arra meg bőven elég a kínai is, már volt többször is ilyenem, és semmi baj nem volt velük :D
2013. febr. 27. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem tudom, talán még az Aranyfolyóban próbáld meg a Rókusin.
2013. febr. 27. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Műszempillát találsz a Kincses szigetben, igaz nem kínai, de olcsó. Póthaj szerintem nincs, de meg kell kérdezni.
2013. febr. 27. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Műszempillát én is a Kincses Szigetben vettem múltkor, de a Kikben is van, de ahhoz nem adtak ragasztót, ha jól emlékszem.
2013. febr. 28. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!