Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gyógyszertárban ilyen esetben...

Gyógyszertárban ilyen esetben kicserélik?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy alapozót a gyógyszertárban,itthon kivettem a dobozából,és már maga a tubus alapozó foltos volt,mint mikor alapozós kézzel összetapogatják,lecsavartam a kupakot,és nem volt rajt védő fólia ami szokott( már sokszor vettem,és tudom hogy van rajt ilyen kis fehér fólia) és ott is tiszta alapozó volt!! Elég drága volt.és hát látszik hogy valaki kipróbálta,én ennyi pénzért egy bontatlant szeretnék! Ha vissza viszem kicserélik nekem bontatlanra?? A blokk megvan!
2013. febr. 25. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Elméletben igen, gyakorlatban meg hogy bizonyítod be, hogy nem te tapogattad össze?
2013. febr. 25. 18:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem a pénzt kérem vissza,ha minden rendben lett volna vele mért akarnám ugyanolyanra kicserélni?
2013. febr. 25. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg.
2013. febr. 25. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Tudod magyar társadalom ;)
2013. febr. 25. 18:15
 5/7 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted?
2013. febr. 25. 18:17
 6/7 anonim ***** válasza:
A törvény szerint amint megvetted, meg kéne nézni, hogy tényleg kifogástalan állapotban van. Ha visszaviszed, az jóindulattól függ, hogy kicserélik e.
2013. febr. 25. 18:20
 7/7 bensdorp ***** válasza:
Felesleges visszamenned, nem fogják kicserélni. A gyógyszertárakban komoly minőségbiztosítás folyik, amit egyszer onnan kivittél, azért már nem tudja a gyógyszerész a felelősséget vállalni (a sokféle szennyeződési lehetőség miatt). Szomorú, hogy valaki előtted belenyúlt, neveletlen tuskó lehetett. Többek között az ilyenek miatt is rossznak tartom a szabadpolcos gyógyszertárakat.
2013. febr. 26. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!