Fiúk! Nektek mennyire jön be a köldök pc? Életkort is!
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 19:49
2/4 anonim válasza:
Hát nemtom mi undorító van benne, ha egy jó csajon van akinek szép feszes a hasa :)
Talán egy ellenérvet tudok mondani, hogy manapság kicsit idejétmúlt, sztem nincs már divatja. De csak sztem. Mert pár éve volt kb. mindenkinek (csakúgy mint mondjuk a r.bancrendszám :D), tavaly nyáron a strandon nem sokat láttam..
22/F
3/4 anonim válasza:
én 14 évesen akartam mert akkor volt "menő" aztán most 20 évesen már nem izgat a dolog meg félnék,h kiszakad mivel elég vadóc vagyok :D
4/4 anonim válasza:
Nekem bejön, bár igazán testfüggő. Szerintem egy nagyon vékony lányon vagy egy moletteben már nem annyira szép. Valahol a kettő között.
Igen, régen tényleg divatmánia volt, mivel mindenhol látható "elegáns" volt. Erre jöttek be a téli toppok is miniszoknyával. Szóval nekem bejön. 22/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!