Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szalagavatóra milyen frizurát...

Szalagavatóra milyen frizurát és sminket, illetve koktél ruhát ajánlotok?

Figyelt kérdés
linknek örülnék
2009. szept. 9. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a szallagavatómnál tilkakoztam az ellen, hogy kontyom legyen. Mindenkinek kontya volt szinte de azok a lányok néztek ki a legkobban akiknek ki volt engedve a hajuk és csak néhol volt feltűzve és nagy loknikban lógott le a hajuk. Sokkal látványosabb mint bármelyik konty. Én nem mentem sminkeshez, hanem magamnak oldottam meg, egy szolid kis alkalmi sminket csináltam és egy kis strasszot raktam az arcomra, hogy feldobja. Koktélruhát nem tudo ajánlani, én keringőztem és az volt a különleges ruhám a többire nem kellettodafigyelni mert meg volt szabva mit vegyünk fel.
2009. szept. 12. 13:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudnál esetleg feltölteni képet magadról, vagy e-mailben elküldeni. Igazából én is olyasmi hajat képzelek el, ami fel is van tűzve meg nem is, csak sajnos még nem akadtam rá a megfelelőre.
2009. szept. 12. 13:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is fél kontyom volt. Itt-ott fel volt tűzve, egyébként nagy loknikban omlott a vállamra.

A sminkem lila volt, imádtam, a kozmetikusom készítette. Egyszerű volt, és ízléses.

Koktélruhát szerintem találsz az Árkádban, ha pesti vagy.

2009. szept. 12. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!