Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyiket választanád: monroe-...

Melyiket választanád: monroe- vagy köldök piercing? Miért?

Figyelt kérdés

Ha nem tetszik egyik sem, akkor kérlek ne írj! Én olyan emberek válaszát várom, akiknek van valamelyik, vagy szeretnék valamelyiket... Fiúk! Nektek melyik tetszik jobban egy csajon? (én is szeretnék, csak a kettő közül nem tudok választani, mert mind2 jól állna szerintem)

Köszi a válaszokat előre is!

2009. szept. 8. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

monroe

a köldök SZERINTEM/NEKEM már elég elcsépelt. bár a monroe is kezd az lenni... viszont a monroe nem mindenkinek áll jól

2009. szept. 8. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
lány vagyok és monroe pc, azért mert a köldök piercing nem is látszik szerintem:D, max nyáron de nem nagyon járok strandra. szóval sztem monroe:)
2009. szept. 8. 21:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Köldök. Semmit nem tennék az arcomra. NEm tetszik az arcon, meg hát nem is azért van, hogy másnak mutogassam. Nekem köldökben van. Ha esetleg elcsépelt az sem érdekel.
2009. szept. 8. 21:36
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Azt választanám amelyik jobban illik hozzám és személyiségemhez. Van a köldökömben és monroem is volt, de az utóbbit kiszedtem, mert úgy véltem ez nem illik már hozzám. Tehát köldök. Elcsépelt? Ez meg baromság.
2009. szept. 8. 22:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaz,nekem még nincs de a monroera szavazok:) ^^
2009. szept. 9. 00:23
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

En nem lukasztanam ki az arcom, mert par ev mulva,mikor megunod, akkor ottmarad egy luk. Mellesleg jo csajnak meg nem lattam pc-t az arcan!

23F

2009. szept. 9. 10:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

köldök :)

nem mindíg látják és ez nem, baj.

Nem akarok senki megsérteni, de sztem a monroe az olyan k*rvás :S

de tényleg van akinek jól áll!!!!

2009. szept. 9. 15:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, amint látom a vélemények eléggé megoszlanak, hát nem tudom, hogy melyik legyen! Ha van még véleményetek, írjatok légyszi!
2009. szept. 9. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:

sztem köldök.nekemis azvan^^imádom:D

úgyvlt hogy monroe lesz de a köldök jobb:D:D

2009. szept. 11. 22:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Köldök.^^ Én is azt csináltatok nemsokára. A másik tényleg nagyon kevés embernek áll jól és mellesleg később lehet, hogy megbánnád. és ottmarad a helye. És amúgy is szexisebb a köldök pc. Vagyis szerintem.
2009. szept. 13. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!