Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok az Avon-ról?

Mit gondoltok az Avon-ról?

Figyelt kérdés

2013. febr. 20. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Az utóbbi években hanyagoltam, mert nem volt a közelemben, rendelni meg nem szeretek, ugyanis a színeket szeretem élőben is látni.

Azonban mostanában kezdek rákapni, találtam a közelemben egy árust, és mindennel nagyon elégedett vagyok! Nagyon sok mindent tervezek venni tőlük ha elfogynak a jelenlegi, nem Avonos cuccaim, mert nagyon jó minőségű termékekről van szó! Még semmiben sem csalódtam.

2013. febr. 20. 15:43
 2/10 anonim válasza:
Szeretem, mert ÁLTALÁBAN jó cuccok vannak benne, sokat rendelek Avonból. Bár múltkor rendeltem egy filces szemhéjtust, abban nagyot csalódtam..!
2013. febr. 20. 15:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Szeretem a termékeiket,kb 6-7 éve majdnem mindenem avonos,jó minőségű,ára is jó.

Amit imádok benne,az ékszerei,én fémallergiás vagyok,és az avonos nikkelmentes ékszereket mindet tudom hordani.

2013. febr. 20. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:
A parfümjeiket szeretem nagyon, meg a hajvégápolókat is. Ezeken kívül szinte akármit próbáltam nem vált be. A tusfürdők nagyon szárítottak és csíptek, a szempillaspirálok 2-3 hónap után morzsolódnak, a szemceruzák lefolynak, a hajápoló sprayk használhatatlanok, mert ragacsosak és nem hidratálnak, a samponok nagyon szárítanak, a balzsamok nem érnek semmit. Ami még egész jó volt, a Fergie testápoló, de az meg nem kapható külön. Az üveg körömreszelő is jó. Általánosságban szerintem semmivel sem jobbak a termékeik, mint az átlag drogériás, de drágábbak.
2013. febr. 20. 16:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szeretem a termékeit:) de ezenkívül tetszik a dizájnja, fiatalos. Szoktam nézni PR filmeket és reklámjait is, saját stílusa van. Pl az oriflame az nálam a 2. helyen áll csak.
2013. febr. 20. 16:12
 6/10 anonim válasza:
Nekem az Avonos szemceruzák nagyon bejönnek, nem kenődik el. Abban viszont egyetértek a 4.válaszolóval, hogy más drogériás termékek is ugyanolyan jók (persze nem mind), hiába nincs olyan neves márkájuk
2013. febr. 20. 16:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Amikor vásárolok, nem mindig az Avontól, de az ár és a termék minősége mellett azt is figyelembe szoktam venni hogy milyen a körítés... sokszor döntöttem ezért Avon termék mellett.
2013. febr. 20. 16:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem, szinte minden sminkcuccom, testápoló, tusfürdő, sampon onnan van, én nagyon megvagyok elégedve vele. Legjobban a Super Schock Max szempillaspirálját, Color Trend-es szemceruzáit és a Platnet Spa-s arcmaszkjait szeretem :)
2013. febr. 20. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok oda érte. Vannak jó cuccai, de azok drágábbak. Nem fogok 5-6-700 forintért venni tusfürdőt, amitől kiszárad a bőröm, ha pl a dm-es Balea feleannyiba kerül, és hidratál. A sminkek körül a spirálokat pl nagyon szeretem, de a szemceruzák és tusok ócskák. A parfümök is jók, vannak, amik jó árban vannak, azokat szoktam venni, de a drágábbakat nem.

Összességében semlegesen gondolok rá. Nem utálom, de nem is szeretem. Ritkán rendelek belőle. Az Oriflame-ből gyakrabban.

2013. febr. 21. 06:45
 10/10 anonim ***** válasza:

a szemceruzákat szeretem, és a testpermeteket.

a parfümök közül sajnos megszűntek (vagy nemtudom mi lett velük) azok amiket imádtam, már egy jó ideje nem láttam őket az újságban

a colortrend körömlakkokban csalódtam, a színük egyáltalán nem olyan mint a képeken

ami csalódás volt még az a temptress rúzs, az illata/árnyalata szép és tartós de az állaga számomra borzasztó és nehezen vihető fel

szóval ami nagyon bejövős az a brown sugar és smokey diamond fantázianevű szemkontúrok vagy ceruzák vagy hogy is nevezik őket a katalógusban :D

2013. febr. 21. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!