Az utóbbi években hanyagoltam, mert nem volt a közelemben, rendelni meg nem szeretek, ugyanis a színeket szeretem élőben is látni.
Azonban mostanában kezdek rákapni, találtam a közelemben egy árust, és mindennel nagyon elégedett vagyok! Nagyon sok mindent tervezek venni tőlük ha elfogynak a jelenlegi, nem Avonos cuccaim, mert nagyon jó minőségű termékekről van szó! Még semmiben sem csalódtam.
Szeretem a termékeiket,kb 6-7 éve majdnem mindenem avonos,jó minőségű,ára is jó.
Amit imádok benne,az ékszerei,én fémallergiás vagyok,és az avonos nikkelmentes ékszereket mindet tudom hordani.
Én nem vagyok oda érte. Vannak jó cuccai, de azok drágábbak. Nem fogok 5-6-700 forintért venni tusfürdőt, amitől kiszárad a bőröm, ha pl a dm-es Balea feleannyiba kerül, és hidratál. A sminkek körül a spirálokat pl nagyon szeretem, de a szemceruzák és tusok ócskák. A parfümök is jók, vannak, amik jó árban vannak, azokat szoktam venni, de a drágábbakat nem.
Összességében semlegesen gondolok rá. Nem utálom, de nem is szeretem. Ritkán rendelek belőle. Az Oriflame-ből gyakrabban.
a szemceruzákat szeretem, és a testpermeteket.
a parfümök közül sajnos megszűntek (vagy nemtudom mi lett velük) azok amiket imádtam, már egy jó ideje nem láttam őket az újságban
a colortrend körömlakkokban csalódtam, a színük egyáltalán nem olyan mint a képeken
ami csalódás volt még az a temptress rúzs, az illata/árnyalata szép és tartós de az állaga számomra borzasztó és nehezen vihető fel
szóval ami nagyon bejövős az a brown sugar és smokey diamond fantázianevű szemkontúrok vagy ceruzák vagy hogy is nevezik őket a katalógusban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!