Kb. ilyen színű az arcbőröm. Ajánlanátok egy jo alapozót és púdert (a márka is lényeges, de leginkább az árnyalat), amiket ha felkenek egyszerre a lehető legminimálisabb módon üssön el ettől a bőrszintől?
2009. szept. 7. 20:51
1/2 igabcsy válasza:
Oriflame, Giordani Gold - natural rose
Nagyon régóta ezt az alapozót használom. Van egy pinduri rózsaszínes árnyalata, ugyanúgy ahogy a képen is látom.
Ne a honlapon lévő színeket nézd, mert azok nem adják vissza az igazi árnyalatot. Inkább próbálj keresni egy oriflame tanácsadónőt, aki eredetiben is meg tudja mutatni.
Nekem nagyon bevállt a minősége és a színei is.
2/2 igabcsy válasza:
még az előző hozzászóló vagyok:
Sajna azt a púdert amit javasolnék, kb 4 hónapja kivonták a forgalomból. Bevezettek helyette egy másikat, de az nekem nem jött be.
Egyelőre még én is keresem a megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!