Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Próbálta már valaki a Lina...

Próbálta már valaki a Lina márkájú terméket zseléből?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire jó minőségű ez a zselé? Tudom, nem ér fel egy crystal nails-el, de mégis... sűrűbb? tartós?
2013. febr. 15. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Mennyire jó? Semennyire. Az egyik legolcsóbb gagyi.

A cn-nek van 125 féle zseléje. Van, amelyiknél sűrűbb, van, amelyiknél nem.

2013. febr. 15. 22:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Őszintén szólva én is így gondoltam! És a cleanser-e jó?
2013. febr. 19. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
nem tudom, azt nem próbáltam. de ha körmözni akarsz, akkor ha nem akarsz magaddal, és mással sem kicseszni, olyat veszel, amit itthon úgy tudsz beszerezni, hogy van hozzá biztonsági adatlap, akkor ha gáz van, meg lehet nézni, hogy mik az összetevői.
2013. febr. 19. 17:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, ebben igazad van... akkor tanácsot tudnál/tudnátok adni, hogy melyik cleanser jó, ami olcsóbb? csak mert a Crystal nailses 100 ml 1400 ft-ért sztem sok...
2013. febr. 20. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:
patikában kell szerezni, vagy ismerőstől isopropyl alkoholt. vagy nem a cn-nél vásárolni, hanem bármelyik más márkánál, klasszisokkal olcsóbb, mint az ugyan olyan, de túlárazott cn. a cn egy dologban verhetetlen, az pedig a marketing.
2013. febr. 20. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!