Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nyelv piercing mennyire...

A nyelv piercing mennyire fáj? És ha rosszhelyre szurják télleg elveszthetem valameik ízt?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi a logika abba hogy a rokonaim azt mondták hohy ne ajak piercinget csináltassak hanem inkább nyelvbe? meik a veszélyesebb? elöre is köszi
2009. szept. 7. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mondják, mert azt legalább nem látja senki, csak ha nyelvet nyújtasz :) Sok embernek uganis nem jön be a piercing (nekem se annyira, de ha nem túl feltűnő helyen van, meg nem olyan nagy, akkor oké). Persze, hogy fáj, de a szépségért meg kell szenvedni... Az amúgy szerintem hülyeség, hogy ha rossz helyre szúrják, akkor valamelyik ízt nem fogod érezni, ízlelőbimbóból nagyon sok van.
2009. szept. 7. 14:02
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi a segitséget :)

de gondolom adnak elötte érzés telenitöt?

2009. szept. 7. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem nem fájt, teljesen elérzéstelenítik.egy kis spray és kész.

ui: az első válaszoló minek ír ha nincs is tapasztalata?

2009. szept. 7. 14:19
 4/7 anonim válasza:

Szia!

Mielőtt berakják a piercinget lefújják a nyelvedet Lidokainnal, úgyhogy kapsz érzéstelenítőt. Valamennyire kellemetlen, de ki lehet bírni.

Azonban a művelet után feldagad a nyelved, és nem tudsz majd rendesen beszélni, de ne aggódj ez pár nap alatt elmúlik. Amíg fel van dagadva a nyelved, nem ehetsz szilárd táplálékot, és nem fogyaszthatsz tejterméket sem. De ez csak addig tart, amíg vissza nem áll az eredeti állapot (mint írtam ez pár nap).

Minden ízt ugyanúgy fogsz érezni, ne aggódj ezt nem befolyásolja.

Szerintem is azért mondják a rokonok, hogy nyelvbe, mert az nem olyan feltűnő. Veszélyességét tekintve nincs különbség, akkor, ha megbízható szakemberre bízod magad.

2009. szept. 7. 14:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. :)
2009. szept. 7. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:
van egy osztaly társam , a nyelvpiercing utan nem tudja kimondani a nehezebb szavakat :D van még ilyen valaki ,amugy engem is csábitgat az ötlet h tettetek nyelv piercinget :D csak kicsit para vok , igaz h lentről szurják felfelé egy nagy tűvel , jah és gondolom vérzik is , birom a fájdalmat de a sok vért már nem annyira -főleg ha a sajátom xD ...
2009. szept. 8. 20:21
 7/7 A kérdező kommentje:
:DHáát utálom ha vérzik valamim de nem halok bele:P szerintem..xDD. másnem elájulok mindt az egyik ismerösöm:D :s
2009. szept. 9. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!