Catrice vagy Essence ecset?
Szia,
Nekem van 1-2 Essence és szerintem elég jók de a MAC-re esküszöm, Ebay-en elég olcsón juthatsz szettekhez aukciókon
Catrice ecseteim nincsenek, de az Essence-től megvan az összes. A Smokey Eyes nagyon-nagyon jó, abból kettő is van. A púderecsetet nem szeretem, nekem túl laza, ráadásul lapított a formája és a szőrök teteje sincs egy szintben, kicsit ha oldalról nézed, akkor csúcsos. Púderhez nem annyira jó. Pirosítóhoz és kontúrozáshoz szoktam használni, a formája alapján is sokkal inkább arra való. A Catrice-t nem ismerem, de az is elég lapított, úgyhogy azt sem venném meg. Persze ezekkel is fel lehet vinni a púdert jól, csak tovább tart. Én a nagy, tömött, kerek púderecseteket szeretem, amikkel tényleg pár mozdulat felvinni, főleg porpúderhez sokkal jobbak.
(Az ebay-en meg vaterán és hasonló aukciós oldalakon árult MAC ecsetek mind hamisak, csak mondom az első válaszolónak. Nem feltétlen rossz minőségűek, de nem eredetiek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!