Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha egy szemhejfesteknek lejar...

Ha egy szemhejfesteknek lejar a hatarideje, attol meg hasznalhato?

Figyelt kérdés

Iden tavasszal vettem egy szemhejfestek szettet,melyben 10 szin van.Tegnap eszrevettem,hogy jovore le fog jarni...emlekszem regebben edesanyamnak is voltak lejart szemhejfestekei,hasznalta oket,semmi baja nem lett.Ugye en is nyugodtan hasznalhatom?Mi tortenhet vele lejaras utan?Esetleg nem fogja be annyira a szemhejat?

kerlek irjatok tanacsokat:) koszonom:)

2009. szept. 6. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem szemhéjpúdernek semmi baja nem lesz. Nekem a szempillaspirálom mondjuk amikor lejárt csomos lett és sűrűbb is..
2009. szept. 6. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem vannak sok-sok éves termékeim is. Egyébként meg sokszor nincs ráírva mikor gyártották és azt sem tudod a boltban mióta van ott. Van amelyiken csak annyi van a felbontástól számított 24 hónap. De némelyiket simán ki lehet nyitni az üzletben és belenézni, szóval... Én nem figyelem a szavatosságukat, úgyis észreveszem ha nem jó.

A szemhéjpúder esetleg csomósodhat, kicsapódhat ilyesmik.

Egyébként minden sminkterméken észreveszed, ha már nem jó. Megváltozik az állaga illata stb.

Arra érzékeny egyéneknél allergiás reakció léphet fel ha már lejárt a termék. Pl. viszketés, kis pattanások, piros és ég a bőrfelület stb. Ez nem túl gyakori, de ha mégis előfordul azonnal le kell mosni a festéket. Ha nem múlik el pár napa alatt orvoshoz kell fordulni, illetve ha lemostad de egyre rosszabb továbbra is. A terméket innentől ki lehet dobni.

2009. szept. 7. 00:15
 3/3 anonim válasza:
nem, bőrrákot okoz.
2009. okt. 23. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!