Mit gondolsz az erősen sminkelt emberekről?
Igen, erős és erős smink között is van különbség. Van, ami túl sok, nem alkalomhoz illő, vagy éppen látszik, hogy az illető nem tud sminkelni. Az tényleg nem szép, ha egymástól elütnek a színek, lefolyt pandamaci-szeme van vkinek, látszik, hogy mázsás vakolat van rajta, ami darabokban jön is le, a fél feje bronzosító, nincsen eldolgozva a szemfesték, kiló spirállal kent póklábpillái vannak stb.
De van olyan is, ami igényes és szép. Rengeteg nő nem is azért sminkel, hogy másnak tetsszen, meg mert önbizalomhiányos, hanem azért, mert neki egy tetszik, és szeret kreatívkodni.
Mi számít erősnek?
Szerintem van akinek kifejezetten jól áll az erős tusvonal főleg esti sminkhez alkalmakra.Az tényleg nem szép ha már vakolat van rajta és látszik h.elüt az alapozó. De egy erős smink is lehet szép ha megfelelően alkalmazzák és nem egy kislányon hanem egy érett nőn jól tud mutatni.Imádom sminkelni magamat számomra ez élvezet hogy a testem olyan mint egy vászon és a hangulatom szerint festhetem ki.(ízlésesen)
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!