Vélemények a helia-D bb kréméről?
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 00:44
1/2 anonim válasza:
Nekem nagyon bevált, nagyon világos a bőröm és eddig minden BB krém, amit próbáltam túl sötét volt, de ez tökéletesen illeszkedik a bőröm színéhez. A felvitele nem a legegyszerűbb, mert nagyon hamar száraz, ezért én részenként szoktam felkenni. Szárít, ezért érdemes hidratálni a bőrt, a felvitel előtt, különben (legalábbis nekem) apró darabokban lehámlik. Inkább zsíros, kombinált bőrre való, szárazra semmiképp, normál bőrre talán. Nagyon szépen kiegyenlíti a bőr színét, meglepően jól fed BB krémhez képest, egész nap tartós és mattít. Nem túl drága, így szerintem érdemes tenni egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!