Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tetoválást takarná a világosab...

Tetoválást takarná a világosabb szín?

Figyelt kérdés

Van egy tetoválásom ami nem sikerült elég jól. És azt szeretném eltakarni egy másik tetoválással.. de van ahol az eredeti tetoválásom fekete.. ott világosnak kellene lennie.. Pl. fehér vagy bőrszin.. Világosítaná? :O

Nem kérek olyan kommenteket hogy..

"Hülye voltál h tetováltattál stb."

Köszönöm

19/F

2013. febr. 9. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy párszor lézerezteted vagy segít talán az is, hogy fehér színnel rátetoválnak párszor. Ez persze mind elméleti, gyakorlatban még nem láttam ilyet.
2013. febr. 9. 19:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha már világosabb lenne az már jó lenne..Hát bőrszinnél megpróbálom hátha.. Csak gondoltam megkérdezem hogy van-e értelme..
2013. febr. 9. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Feketére nem tudsz mást színt rávinni. Én is javíttattam elb.szott túl sötét tetoválást, kihoztuk belőle a maximumot de közel sem olyan, mint amit szerettem volna. A lézeres halványítással van esélyed.
2013. febr. 10. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!