Akiknek van orr- és köldökpiercingjük! Milyen érzés volt mikor átszúrták? Nagyon fáj? Fülbelövéshez képest milyen?
Én csak a köldökről tudok nyilatkozni.Meg sem éreztem, olyan szinten hogy ráordítottam szegény csávóra hogy ne szórakozzon velem. :)
Nem néztem hoy mit csinál csak éreztem hogy a hideg lidokain spray-el lefújja, félperc múlva mondta hogy bent van az ékszer.Rákiabáltam hogy ne szórakozzon már velem, szúrja már be látja hogy félek, erre odanéztem és tényleg bent volt. :D
Kedves katucc!
Lehet páran félreinformáltak kicsit, lidokainnal nem érzéstelenítik egyiket sem, viszont ahhoz hasonló jégspay-vel, vagy egyszerű jégvízzel igen. Az pár másodpervig hat csak, a szúrás akkor tényleg nem fáj. Se fent se lent.
Nekem egy orrékszerem van, magamszúrtam, nem fájt, csak kicsit bekönnyeztem. Gyorsan gyógyult, baj nem volt vele sosem ;) Fülbelövés a porcba jobban érződik, mint orrba, vagy cimpába. A szúrás kicsit lassabb, de túl lehet élni. Egy egyszerű vérvétel sokkalta kellemetlenebb érzés nála.
Vágj bele ;)
- The Blueskin -
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!