Hol lehet ilyen fülbevalót kapni?
Mindig küzdök ezeknek a kicsi fülbevalóknak a bekapcsolásával..sajnos nem nagyon értek hozzá, piercingből tudom, hogy létezik csavaros, de azokat elég vastagnak találom..úgy látom, hogy ez vékonyabb, sima fülbevaló, mégis csavarozható. Hol kaphatok ilyet vagy hasonlót?
Erről lenne szó:
Kedves Gumicsirke!
Keress inkább golyózáras modellt, mert ami a képen van az csak egy szimla karika amin egy dísz van, amit a fül fog.
Golyózáras annyit takar, hogy nem tekerős, hanem bepattintós, és a majdnem teljes karikát egy golyócska fogja össze. Vékony szárú modellek is léteznek. Keresd az apache-ban az Árkádban a meki fölötti 2-on vagy a Mamutban illetve a Westendben az alaksornál a vízeséses bejárattól nem messze. Illetve lehet rendelni is a [link] oldalon.
Bármi kérdésed van, privátban írj.
Remélem hasznos voltam:
- The Blueskin -
Kedves Blueskin! Köszönöm szépen a választ:) Azt nem is figyeltem, hogy tényleg golyózáras-e, csak a "fazon" tetszett. De egyébként a golyózárast baromi nehéz kinyitni, nem? Árkádban néztem, de csak vastagabb volt:( Azért rendszeresen benézek majd, hátha.
Ment a zöld mancs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!