Honnan tudnák Peace-s nyakláncot venni vagy esetleg csak ruhákat vagy valamit?
Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 19:44
1/4 anonim válasza:
Szia.Nekem Peace-s sálam és táskám van.De ezeken kivül New Yorker-ben láttam még Peace-s nadrágot.Szóval ajánlom,hogy ott néz körül.Biztos találsz valamit.Remelém segitettem. :)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi:) nagyíon sokat segítettél mivel nem sokára megyek oda ahol lesz new yorker és akkor benézek oda is:D
2009. szept. 4. 20:42
3/4 anonim válasza:
Készíts házilag, a hippik is úgy csinálták :D nekem úgy van pólóm, cipőm, de indiai boltokban , kirakodóvásárokon is találhatsz olyansmit.
4/4 anonim válasza:
Egyik ismerősöm most tett fel vaterára nepálból hozott ruhákat, azok között volt peace jeles is. Batikolt, hippis stílus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!