Mi az a smink termék, amire most a legjobban vágytok?
Figyelt kérdés
Vágytok rá, de vagy nincs rá elég pénzetek vagy a megrendelés macerás? Vagy csak egyszerűen még nem szerezted be, de nagyon akarod. Nektek van ilyen?2013. febr. 6. 15:44
11/17 anonim válasza:
Van amelyik tud, van amelyik nem. Ezt ki kell tapasztalni. Számomra egy jó alapozó minden pénzt megér. Az egyik kedvencem az Armani Luminious Silk, bár ez nem 20, "csak" 15 ezer körül van.
12/17 anonim válasza:
16 éves lányként szerencsére nincs szükségem 15-20 ezer forintos alapozókra, úgyhogy én egyelőre beelégszem a L'Oreál-lal. Most nagyon szeretnék egy L'Oreálos alapozót, púdert, és szempillaspirált, viszont suliba nem igazán van kedvem ennyi pénzt vinni, a drogériák meg tőlünk messze vannak, úgyhogy eddig nem vettem meg őket, viszont nagyon valószínű, hogy holnap délután bemegyek a központba, és megveszem őket. :)
13/17 anonim válasza:
festeném magam de nincs rá pénzem ... :(
14/17 anonim válasza:
Alapozó kellene de nagyon, hétfőn megyek tesztelgetni, hátha találok valamit ami a hullaszínemhez is passzol:) Emellett kéne pár jó ecset és egy bordó rúzs is xd
15/17 anonim válasza:
Most egy ajakápolóra vágyok nagyon, a Labello Med Protection-re.
Régóta nem látom sehol.
Amit még szívesen kipróbálnék, az a Rimmel BB krém és a Maybelline Popstick, de sajnos egyikre sincs pénzem. :(
16/17 anonim válasza:
Highlightert szeretnék venni, valami szép rózsíszíneset. Még sosem volt nekem ilyen, pénzem is van rá még most, Rossmann is van a közelben, de még gondolkodom rajta, hogy megvegyem-e. Végülis eddig is elvoltam nélküle, de mégiscsak kíváncsi vagyok, hogy milyen lenne rajtam. Meg ehhez egy ecsetet is szeretnék :)
17/17 anonim válasza:
Ecsetek kellenének. Meg szempillaspirál.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!