Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gáz hogy csak a bal fülembe...

Gáz hogy csak a bal fülembe van tágító?

Figyelt kérdés
csak az 1-ig fülembe van 3milis tágító mer elsős korom óta van fülbevalóm gáz ez 13/F
2009. szept. 3. 21:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
A fültágító már önmagában gáz szerintem. De ha már van, akkor mindkettőbe kéne, mert így viszont übergáz :D
2009. szept. 3. 21:17
 2/15 anonim ***** válasza:
39%
EGy darab is gáz és hányinger.
2009. szept. 3. 21:19
 3/15 Sexylady ***** válasza:
84%
Szerintem ha mindkettőben van, az a gáz... én a helyedben mondjuk egy 4-5 milis tágeszt tennék, az nagyon jól néz ki:) én imádom az enyámet, bár még csak 4mm
2009. szept. 3. 21:20
 4/15 Sexylady ***** válasza:
85%
jaa és nem kéne leszólni, mert ha nem teccik, b@zd meg, akkor nem nézel rá (:D) egyrészt, másrészt meg ezzel nem is a kérdésre válaszolsz:P
2009. szept. 3. 21:22
 5/15 anonim ***** válasza:
56%

hát. szerintem elég undorító a fültágító de amugy ha csak az egyikbe van az jobb.

de ez h 13 éves vagy.. hát.

hova fejlődött a világ

2009. szept. 3. 21:38
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
a fültágító ronda. Egy 13 éves fiún meg nevetséges. Ilyen kiskamasz, jézus, de bénán nézhet ki, mikor vagány gyereknek öltözik...
2009. szept. 4. 00:19
 7/15 anonim ***** válasza:
34%
Gáz hogy bármelyik füledben van tágító. Főleg 13 évesen maradandó károsodást okozni magadnak. Nincs még értékrended, józan eszed. Persze nem te vagy a hibás hanem a szüleid, persze.
2009. szept. 4. 09:20
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

na szija

a sok kretén paraszt helyett válaszolok.

ha neked úgy tetszik, nem gáz. =) tudod, semmi értelme megkérdezni mást, ha neked igy tetszik.

nekem 10-es tágítóm van a jobb fülemben... és csak ott lesz 26-os, a másikban 6-os. miért? mert nekem így tetszik. =)

16/L

2009. szept. 4. 18:18
 9/15 anonim ***** válasza:
43%
De könnyen rááll a kezed a parasztozásra, pedig értelmesebb választ te sem adtál. Szerinted így, szerintünk meg úgy. Ettől még nem lesz hasznosabb egyik válasz mint a másik. Persze 16 évhez észt még nem kaptál, főleg hogy te is tágítózol. Ennyit az oktatási rendszerről ;)
2009. szept. 4. 18:26
 10/15 Sexylady ***** válasza:
92%

Figyu, nem kéne abból ítélni hogy valakinek fültágítója van, avagy nincs... szerintem egy zsíros haj, vagy egy igénytelen öltözet, az undorító... Jaaa és csak úgy mellékesen egy nagyon jó gimnáziumba járok, és tavaly előtt 79 pontos felvételit sikerült írnom :) Egyedül attól vagyok rosszul, és azért hogy őszinte legyek azokat a személyeket utálni tudom, akik abból ítélnek hogy valakin hány kiló vas van... az embereknek miért ez a legnagyobb problémája? És az tényleg nem a kérdésre válaszol hogy egy is nagyon ronda, mert ízlések és...

U.i. mondjuk 13 évesen tényleg nem kéne

2009. szept. 5. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!