Hi. Szerintetek milyenek a szemeim? :|:s
Szerintem szép :) Én visszafogottabb vagyok ilyen téren, de ez a fajta az a smink ami tetszik. Szépen megcsináltad. Mondjuk egyetlen tanácsom lenne csak: szerintem alul a szempilláidat ne fesd ki ennyire.
Egy kérdés: neked nem kenődik el vízvonalon a szemceruza? Én kevesebbet használok, de elkenődik nap végére..
18/L
:D "mind a 6 a tiéd?" - ezen jót röhögtem! XD
De amúgy szépek, ja.
akkor jövök én, megtöröm ezt a "szép"-"gyönyörű" láncot :D
1. az alsó szempilláid szerintem is szépek, viszont a felsők nincsenek annyira hosszúak, mint amennyire itt elvoltak ájulva a válaszolók, a sok festék miatt pedig látszik, hogy nem műszempilla (mondjuk azok alapból sokkal hosszabbak), főleg a bal(?) szemeden (jobb oldal, 2.kép), ahol középen sikeresen összeragasztottál pár szálat. :D
2. nekem nem tetszik a barna szem.
3. összegezve engem nem nyűgöz le a szemed.
nem elkeseríteni akarlak, hidd el. :)
csak egyszerűen a szempilláidon nagyon látszik, hogy köze sincs a műszempillához, már csak a hossza és összeragadtsága miatt sem, de egyébként tényleg szép sűrű.
egyáltalán nem tudom felfogni, hogy lehet valaki olyan hülye, hogy egy igazi, spirálozott szempillát összekever egy műszempillával..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!