Skyskraper kérdése:
Mit tegyek ha nem kék a szemem hanem barna?
Figyelt kérdés
én kéket szeretnék..help..és az összes barátnőmnek kék vagy zöld ,félek hogy csak emiatt nem fogok valakinek tetszeni..:/(lécci help)2013. febr. 2. 12:21
1/17 anonim válasza:
valakinek igen is tetszik a barna szem! nekem zöld van de itt meg mindenkinek barna van szóval...xd
2/17 anonim válasza:
nekem is barna.. pedig kéket szeretnék*-*
:(
3/17 anonim válasza:
4/17 anonim válasza:
Jéézusom, már szemszínben is a 'barátnők'-höz kell igazodni?? mi lett veletek fiatalok?!..
nem, a szemed színét nem tudod csak úgy megváltoztatni. vagy most ilyen: "ülj a sarokba napi 3x1 órát és közben erőlködj!" típusú tippeket vársz?:D
amúgy meg vegyél színes lencsét.
5/17 anonim válasza:
nekem is barna és szerintem kék szemmel szebb lennék persze nem vagyok már 15 éves de akkor is kipróbálnám lehet veszek kék kontaklencsét .
6/17 anonim válasza:
persze, mindenki kéket akar, de azt kell hordani, ami van. Vagy veszel színes kontaktlencsét.
7/17 anonim válasza:
Mindegyik színű szem lehet gyönyörű. Fogadd el a barna színű szemeidet! Hidd el valaki pont a te szemeidbe fog beleszeretni! Gondolj csak a hírességekre, hány nagyon szép barna szemű van köztük, mint például Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Eva Mendez. Mind gyönyörűek a barna szemükkel, el nem tudnám képzelni őket más milyen szemszínnel. A lényeg a hangsúlyozásukon van, az is ezerféle módon lehetséges. Tussal kihúzod, szemceruzával keretezed, füstösre sminkeled, továbbá nagyon sok színű szemhéjpúder jól áll hozzá (zöld, bronz, lila, szürke, fekete).
8/17 A kérdező kommentje:
a negatív komit nem köszönöm..a többit igen!:D
2013. febr. 2. 14:46
9/17 anonim válasza:
nekem kék van én meg olyan nagyon sötét barnát szeretnék :( cserélünk?
10/17 anonim válasza:
Cseréljünk... de szemszínből divat? Embereeeek... Ha minden barátnőd levágja a fél karját majd ahhoz is tippeket kérsz, te hogy csonkítsd meg magad? Ott már eleve bajok vannak, ha valakinek szemszín alapján tetszel meg. Hova fajulhat még ez a világ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!