Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti mit gondoltok azokról a...

Ti mit gondoltok azokról a 11-12 éves lányokról akik youtube-on sminkes videókat csinálgatnak?

Figyelt kérdés
Manapság már csak ilyenekkel találkozok az interneten.Én 14 éves lány vagyok ,DE semmivel sem sminkelem magam.Annak ellenére hogy nagyon sok bőrhibám van. Ha ünnep van ,akkor szoktam ,néha-néha szempillaspirált használni.Aki mégis sminkeli magát 12 évesen akkor annak üzenem hogy nem sértésként írom ezt a kérdést. De kíváncsi vagyok másnak a véleményére is.

#sminkelés #youtubevideózás
2013. febr. 1. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:

H mit gondolok?

1- most nevetsegesen nezki...

2- legelabb nagy korara megtanulja/kitaptalja ,hogy kell hasznalni

3- koran tonkreteszi a boret

4-magasrol leszarom, szuleit kene erdekelje...

2013. febr. 1. 17:06
 2/5 anonim ***** válasza:
én még ilyen sminkes videót nem láttam (vagyis egyet, de azt egy 20 éves lány csinálta), de én 20 évesen nem sminkelek. nem tudom, minek akarnak úgy kinézni a 11-12 évesek, mint egy 18 éves.....
2013. febr. 4. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Ha egy 10-12 éves bénázik a kamera előtt,inkáb nem írom le,mit gondolok abban a pillanatban.DE ha egy kicsit idősebb (pl.: 14 éves) és jól tud sminkelni,akkor az már mindjárt más.Bár én csak egy ilyet ismerek,az pedig gabifrizurai.

2013. febr. 24. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem sminkelik magukat rendzeresen nincs bajom veluk mert elhulyulnek anyuci sminkeivel es a barbis festekukkel.de ha ez allando akkor eleg szanalmas
2013. márc. 26. 17:37
 5/5 anonim válasza:
Èn láttam pár ilyet:D akik huhh egyszerüen irritálnak VISZONT vannak olyanok akik nagyon èretten viselkednek illetve válsztèkosan beszèlnek 12-13 èvesek èn pl Beccascenee ès sminkek837-et nagyon szeretem ök asszem 13èvesek èn nem sminkelik agyon magukat meg ilyenek ök egèsz jók de talán mèg vannak páran
2013. aug. 6. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!