Meddig használható egy sminkecset?
Figyelt kérdés
Eddig applikátort használtam, fillérekért bármikor beszereztem. Szeretnék egy Essence ecsetet. A tusecsetük már megvan, fél év alatt semmi baja nincs. Megéri beruházni egy szemhéjpúder ecsetre hosszú távra? (diák zsebpénzhez viszonyítva :))2013. jan. 30. 19:37
2/6 anonim válasza:
Rengeteg ideig használható,ha megfelelően tisztítod.
Én csak ecsetet használok, szivacsos aplikátorral számomra lehetetlen létrehozni egy normális füstös sminket. Én az Elf ecseteket javaslom,mert olcsóak viszont elég jó minőségűek:)
3/6 anonim válasza:
1.válaszoló, ha próbáltál volna már egy drágább,minőségi ecsetet akkor nem írnád,hogy ugyanolyan.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. jan. 30. 19:49
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem az essence a minimum, az alá nem adok :D csak mivel még nem használtam, érdekelt az élettartama
2013. jan. 30. 19:50
6/6 anonim válasza:
400 Ft nem pénz érte. A Smokey Eyes ecsetből 2 van nekem, az egyiket vagy másfél éve használom, és semmi baja. Kicsit a színe megfakult a mosások miatt, de úgy működik, mint újkorában. A lapos is megvan, de azt nem szeretem, valamiért nem veszi fel olyan jól a festéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!