Mennyit nő a köröm havonta?
hát először is helyre kell hoznod a körömrágás után!
amúgy csak megfelelő ápolással nő gyorsan!
én is így voltam ,egy két hónap kell hogy helyrejöjjön és megnőljön de a gyorsabb növésű és egészséges körömhöz mint ahogy már nekem (én kb egy éve szoktam le)én használok körömerősítő lkkot kalcium zselé lakkot körömágypuhító olajat kéz és körömápoló krémet és naponta áztatom őket egy fél órát
azt viszont lehet hogy valami szép manikűrrel elvonod a kicsi körömről a figgyelmet mig meg nem nő.de mindig legyenek rajta amit írtam de az olaj elég esténként bekenni körmöd és szétdörzsölni az ujjadon :D én a krémet napi 3 alkalommal használom a lakkokat pedi (én majdnem minden napra új manikűrt csinálok minden lakkozásnál szkl kb ennyi .azt visztont nem tudom hogy mennyit nől egy hónap alatt de azt igen hogy 4-óán keresztüli áztatásnál kb állítóla 1 cm-t :D
ha akarsz még írj privát üzit szija!:D
hű, köszi szépen, rengeteget írtál :)
hát igen, rendbe kell majd hozni, reszelgetni fogom meg nem is tudom, de egyelőre még a reszeléshez is pici:D
hmm értem... lehet anyunak vannak ilyenek, ha hazajön megkérdezem :D
4 órás 1 cm?:O hát ezt ki fogom próbálni egyik este :D így gép közben, hogy az egyik ázik 4 órát, másnap a másik :D hűűű, ez jó lenne ha igaz lenne, egy centit nőne én sírnék a boldogságtól xDD
írnék én csak nincs ott h írhassak:S Menü/Adatmódosítás itt tudnád átírni, de akkor ha nem baj leírom itt a levelet :)
szóval.. körömerősítő lakkot hol vettél? dm-ben, vagy valamelyik drogériában? és ilyen körömágypuhító olajat?:D
jah és miben áztassam, sima vízben? melegben, langyos vagy hideg?:$ nagyon nem vagyok képben :O xD
köszi :) ja és azt is hogy oylan hosszan kifejtetted a választ a kérdésnél is =) puszi (én meg 13/L:D)
drogériában vettem de lehet ilyesmiket dm ben is venni én moyrát használok de van más is a dm ben de ez nekem bevált
amúgy langyos enyhén meleg vízben szoktam áztatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!