Mitől lehet szép valaki?
Most vagyok 14 éves, és jövőre már gimnáziumba megyek. Szeretnék szép lenni, és megfelelni magamnak.
Arra gondoltam, hogy megkérem a szüleimet, hogy nyártól kezdve hagy járjak majd el kozmetikushoz.
A lábamat, a combomat, a hónaljamat meg a kezemet szeretném gyantázni/gyantáztatni.
Sajnos a kezemen eléggé feltűnő, barna szőr van, amit utálok. Éppen ezért egy ideig krémmel szőrtelenítettem, utána meg szőkítettem, és most borotválom, de ez utóbbit sem szeretem. És úgy gondolom, hogy a gyanta lenne a megoldás.
A lábamat is borotválom, de azt már minden második nap kéne. Illetve a combomat is, mert ott is barna szőr van, ami feltűnő.
A szemöldökömet meg most próbálom szép formára szedni.
Én a "bajszomat" is szedem. Az ugye nem probléma?
Szeplők ellen mit lehet tenni? Vagy egy lánynak jól áll, ha az orránál van szeplő?
Barna hajam van, amit most növesztek. Jelenleg már a vállam alá nő, de derékig érőt szeretnék.
Nekem a hasaim is szőrős egy picit, főleg a köldökömnél, és utálom ezt. A hasat szabad gyantáztatni?
És az normális, ha a derekamnál is látszódnak a barnás szőrszálak? Úgy tudom, hogy ezzel sokan vannak így. Az ellen mit lehet tenni, vagy nem baj, ha csak kicsit feltűnő? Attól még lehet valaki szép?
Bocsi ezért a sok kérdésért! Köszönöm előre is a normális válaszokat. :)
Elírtam:
*már a vállam alá ér.
*a hasam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!