Hol vehetnék ilyen KARKÖTŐT az interneten?
Beszúrok egy képet és az azon lévő karkötő felöl érdeklődnek, hogy hol vehetnék ilyet online és mi a hivatalos magyar neve ennek a karkötőnek (mivel csak angolul találtam róla, de ha azt beírom akkor nem találok róla semmit magyar oldalakon...)?
Itt a kép: [link]
Előre is köszönöm! :))
Mivel kereszt van rajta, szerintem probalkozz "vallasos temaju karkoto" vagy "karkoto kereszttel" keresessel probalkozni. Szerintem kulon neve nincs es valoszinuleg ugyanilyet sem fogsz talalni.
Meg meg azt hozzatehetned, milyen szempontbol hasonlot keresel? Keskeny legyen, vagy fembol keszult, vagy a kereszt motivum a lenyeg benne?
Magyar oldalakrol ezt talaltam hasonlot:
Vagy ezt, ami kicsit olcsobb (ez mondjuk ferfi karkotokent szerepel, nem tudom, fiu vagy-e vagy lany)
Ha ideirod angolul milyen neven szerepel, akkor megirom a forditast es esetleg azzal is kereshetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!