Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol vehetnék ilyen KARKÖTŐT...

Hol vehetnék ilyen KARKÖTŐT az interneten?

Figyelt kérdés

Beszúrok egy képet és az azon lévő karkötő felöl érdeklődnek, hogy hol vehetnék ilyet online és mi a hivatalos magyar neve ennek a karkötőnek (mivel csak angolul találtam róla, de ha azt beírom akkor nem találok róla semmit magyar oldalakon...)?

Itt a kép: [link]

Előre is köszönöm! :))

2013. jan. 26. 13:19
 1/2 anonim válasza:

Mivel kereszt van rajta, szerintem probalkozz "vallasos temaju karkoto" vagy "karkoto kereszttel" keresessel probalkozni. Szerintem kulon neve nincs es valoszinuleg ugyanilyet sem fogsz talalni.

Meg meg azt hozzatehetned, milyen szempontbol hasonlot keresel? Keskeny legyen, vagy fembol keszult, vagy a kereszt motivum a lenyeg benne?

Magyar oldalakrol ezt talaltam hasonlot:

[link]

Vagy ezt, ami kicsit olcsobb (ez mondjuk ferfi karkotokent szerepel, nem tudom, fiu vagy-e vagy lany)

[link]

Ha ideirod angolul milyen neven szerepel, akkor megirom a forditast es esetleg azzal is kereshetsz.

2013. jan. 27. 15:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Én pontosan ugyanilyen karkötőt keresek... Ezt pedig itt találtam: [link]

Köszönöm a választ!

2013. jan. 27. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!