Férfiaknak milyen fülbevaló áll a legjobban? A karika, a pont, vagy a gyémántos? Esteleg másfajta? Nem vagyok homó.
Figyelt kérdés
Az arany karika fülbevalómat elvesztettem. Most leginkább arra hajlok, hogy egy arany pont fülbevalót vegyek.2013. jan. 24. 23:13
11/18 anonim válasza:
Igazi férfi 2 féle ékszert visel maximum: minőségi karórát és a jeggyűrűjét. Pont.
12/18 anonim válasza:
Karika és pont oké (pici, nem köves), gyémántost NE.
24L
13/18 anonim válasza:
a legeslegjobb szerintem a pont fülbevaló..
14/18 A kérdező kommentje:
Aki a pontot írta, az kapott zöld kezet, akik homózott, az a pirosat kapta. Köszi a megerősítést
2013. jan. 30. 19:13
15/18 anonim válasza:
van akinek jól áll a karika, de általában a pont vagy más forma jobban áll.
viszont van akinek egyik sem áll jól. sajnos attól senki nem lesz jobb pasi, hogy milyen füllbevalója van. ez kb csak annyit tesz hogy piros vagy fehér zokni van rajtad...a bakancs alatt.
16/18 A kérdező kommentje:
Ha valami tartozéktól job pasinak érzem magam, az nekem segít, mert attól pozitívabb képem lesz magamról, és ez is fontos. Köszi a választ, te is kaptál zöld kezet.
2013. febr. 24. 23:47
17/18 anonim válasza:
Hát ettől a tartozéktól egészen biztosan nem leszel jobb pasi...a gáz kategóriánk viszont elengedhetetlen kelléke.
24N
18/18 anonim válasza:
sima karika vagy ezüst pont szerű...semmi kő meg ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!