Milyen smink állna jól nekem?
a szemem:
élőben olyan zöldesbarna..
én fekete szemceruzára gondoltam meg szempillaspirálra v esetleg szürke szemhéjárnyaóra..az jólállna?ti mit ajánlanátok

Igy van ebbol a kepbol nem latszodik semmi. Csinalj egy olyasmit amin latszik a ket szemed es felette a szemoldokodig. Akkor kicsit lehet pontosabb instrukciokat adni.
Amugy meg a fustos szemet meg lehet ugy csinalni, hogy barkinek nagyon jol alljon, illetve nem csak feketevel/szurkevel. :] Barmilyen szinkombinaciot valaszthatsz.
Ha ki szeretned hangsulyozni a zoldes arnyalatat akkor keress hozza nagyon hasonlo zoldet. De egy sminket nem csak az ember bor, haj es szemszine hataroz meg, hanem majdhogynem leginkabb az, hogy milyen szinek dominalnak a ruhadban!
En ugy kezdtem el sminkelni, hogy vettem egy 88as palettat ( amit lecsereltem egy 120asra :P ) es azzal kenegetem magam olyan szinre, epp amilyen ruhaban voagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!