Fülpiercinget meddig nem érheti víz?
Hiába sós a víz, egy strandon rendeget bacilus belemehet a sebbe. Nekem anno 6 hetet mondtak, hogy addig ne strandoljak.
Ha mégis muszáj strandolnod (de nem hiszem hogy ez télen olyan nagy gond lenne), akkor ne tedd bele a fejed a vízbe!
Ha mégis vizes lesz fertőtlenítsd utána!
Szerintem a hosszú gyógyulási idő, és egy fülpiercing szúrás ára miatt sem éri meg kockáztatni. Lehet máskor is pancsikolni. :)
Tattoos aki csinalta nekem a Helix piercingemet
Azt mondta mind tevhit hogy nem szabad vele furodni csak tudni kell felelosseg teljesnek lenni
Atszurta 1nap mulva mar hajat mostam vele annyi hogy arra fele amere a piercing van ovatosnak kellett lenni
4nappal kesobb hirtelen jott otletbol mar a balatonban furodtem vele es feltem hogy valami fertozes lesz ezert bementem hozza azt mondta nem lesz baj ha lefertotlenitem
Mivel nem volt nalam az octenisept ezert gyorsan lefertotlenitette nekem o
Es semmi baj nem lett
Azt mondta
Volt olyan vendege
Akit tetovalt es amig nem erhette a tetkot viz nem furdott egyaltalan higenia pls
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!