Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen színűre van kilakkozva...

Milyen színűre van kilakkozva a lábkörmeitek? Lányok válaszait várom. Kort írjatok kérlek

Figyelt kérdés
nekem most piros, 15 l
2013. jan. 16. 18:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9-es hozzászólóhoz. Én soha nem sértegettelek, úgyhogy jó lenne ha befejeznéd, mert úgyis tudom, hogy ki vagy! Azt hiszem világos voltam!
2013. jan. 17. 17:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Most aztán nagyon be vagyok sz@rva.... Megfenyegetett egy 15 éves kis cafka... :D Jaa hogy igazából nem is tinilányka vagy, hanem egy kéjsóvár pötsch? :D
2013. jan. 17. 17:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező !

Semmi jogod nincsen a felháborodásra. Te egy beteg ember vagyy, aki itt éli ki az undorító, beteg vágyaid. Azért, mert 1-2 hétig nem írsz, attól még a stílusod felismerhető, nem felejtettük el. Miért nem tiltottak már ki innen ? Ezt az oldal nem erre kell használni.

Mondjuk megértem, hogy miért itt élvezkedsz. A való életbn egyetlen nő sem áll veled szóba, én sem tenném. Szánalmas vagy.

Menjál a lábszagos, lábkörmös, büdös zoknis kérdéseiddel a fenébe.

"Úgyhogy jó lenne ha befejeznéd, mert úgyis tudom, hogy ki vagy! Azt hiszem, világos voltam! " :D :D :D

2013. jan. 17. 18:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Linkeljétek már a korábbi kérdéseit! :D
2013. jan. 17. 21:49
 16/20 anonim ***** válasza:
jézusom, ez beteg... ijesztő.
2013. jan. 17. 23:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Az egyik kérdésnél volt egy 'maradjáá máá!' is :D

Érdekes, eddig háromszor láttam visszaírni. Egyik ez, a másik a NE SZÓJJJÁ BE!!! a harmadik meg az amit ennél a kérdésnél írt. És vannak olyanok akik képesek válaszolni neki.......

*Én voltam az első pár linket hozó.

2013. jan. 18. 13:14
 19/20 anonim ***** válasza:
piros. tessék most boldog vagy? menjél azt verd ki, minden válaszra -.-
2013. jan. 18. 14:35
 20/20 nyarimikulas válasza:
Mar nem azer na de varázsló vagy hogy egyszer 15-16-17 éves vagy?Vagy simán csak Aladin?:O Minden esetre érdekes na és meg hányszor fogod kiirni ezt a bamba baromságot?? Előző kérdéseden: ,,Milyen cipőben voltatok ma..." pofám leszakad basszus.xDDDDD
2013. jan. 26. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!