Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az alapozókat lehet tesztelni...

Az alapozókat lehet tesztelni pl a Dm-ben vagy a Rossmannban?

Figyelt kérdés

És ott van esetleg olyan aki tud nekem segíteni is ebben, hogy melyik szín való inkább hozzám, hogyha nem tudom eldönteni, stb??

Ti milyen alapozót használtok? Valami olcsóbb fajta kéne, szal max 3E, de ha lehet még kevesebb. Azt se tudom eldönteni, hogy folyékony, hab, vagy por állagú legyen :S normál arcbőröm van az orromnál kicsit zsírosabb talán. És nem szeretném összekenni vele a ruhámat se :)

2009. aug. 29. 20:40
 1/2 anonim válasza:

Ez az üzletektől függ, valahol ki van rakva a "tester" valahol nincs.

igazából tudnom kellene a hajad színét... ha világosabb a hajad , bőröd szemed akkor nyilván a világosabb alapozókat részesítsd előnyben de ne leygen túl természetellenes, sárgás színe.

Én ajánlanám neked a maybelline vagy l'oréal termékeket, ezek megfizethetők és minőségi termékek. (Ne vegyél angyon olcsó alapozót mert az elronthatja a bőröd)

A folyékony jobb, tovább tart jobban fed, de ha alapozás után használsz egy kis púdert(rögzítőként) akkor tökéletes lesz a hatás!

Remélem segítettem!

2009. aug. 29. 21:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen.
2009. aug. 29. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!