Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet valaki sminkfüggő?...

Lehet valaki sminkfüggő? Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

szerintem lehetséges... a vásárlási függőség is létezik, nemrég jöttek rá.

Valószínű hogy önbizalomhiány vagy megfelelni akarás van a háttérben. esetleg rossz önkép, média által befolyásolt személyiség

22/L

2009. aug. 29. 16:35
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

Pl. én..

Csak sminkben van önbizalmam...

2009. aug. 29. 17:37
 3/10 A kérdező kommentje:

hát ezzel én is így vagyok! smink nélkül jelentéktelen senkinek érzem magam... smink vmit javít rajta. =)

szeretek mindenféle uj dolgok kipróbálni. =) tervezni is, vagy csak ami jön! rengetek cuccom van, imádom már eleve a sminkcuccokat! =)

van még így vki? ^^

2009. aug. 29. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is imádom a sminkeket, de nem azért, mert el akarom rejteni magam, nem okoz gondot az sem, hogy smink nélkül járjak-keljek az utcán. Egyszerűen erős bennem a művészi hajlam, imádok rajzolni is és valahol a sminkelés is egyfajta alkotás, művészet. Imádok velük kenekedni!

L20

2009. aug. 29. 20:18
 5/10 anonim válasza:
70%
én sosem megyke ki az utcára simnk nélkül, vagy ha muszály akkor nemnézek senkiszemébe, mer teljes snekinek érzem magam énis, ahoyg te :S de ez igyvan a hajvasalómmal is..
2009. aug. 29. 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Hát, ezek szerint akkor létezik ilyesmi is! :DD

Én a hajvasalóval vagyok így. Ki nem teszem a lábam úgy az utcára, el nem megyek sehova, hogyha nem vasaltam ki a hajam. Egyszerűen rettentően irritál hogyha nem egyenes. Kiveri a biztosítékot nálam. Egyik reggel elromlana, szerintem padlót fognék és lezuhannék restartba.

(lehet h nagyon ringy*san hangzik, de "allergiás" vagyok rá hogyha nem áll normálisan, még a vasalás után sem.

háát ezvan. nincs mit tenni.

viszont ha Te szépen (nem kihívóan,közönségesen) ki tudod magad sminkelni, szerintem semmi probléma nincs vele. :)

habár én csak néha sminkelek,de szeretek bíbelődni néhanapján ezekkel a smink cuccokkal :DD

2009. aug. 30. 16:31
 7/10 A kérdező kommentje:

tegnapelött 20.18: igen, én is így gondolom, én is szeretek rajzolni, ami érdekes, hogy majdnem mindig szemeket rajzolok, így imádom a szemem sminkelni. =)

Háát én meg a közönséges az 2 elég távoli fogalom, azt mondják, jól simnekel, bár nem tudom, kinek hihetek. xD Igyekszem mindig vmi újat is belevinni, de megtartani a régit is, hogy azért akkora "Húúúúbáááázmeg" ne legyen amikor odamegyek a barátaimhoz. xD

Hajvasaló..hát igen. =) Én is így vagyok vele, meg a hajfestéssel. =)(színes hajam van)

Köszi a válaszaitokat! =)

Lehet még írni ^^ =)

2009. aug. 31. 09:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Mikor kivagyok sminkelve, jó a hajam, szépen kivagyok öltözve, akkor sokan megbámulnak, esetleg odajönnek hozzám, hogy gyönyörű vagyok :$ Volt mikor megfütyültek és sokszor volt olyan, hogy leállítottak és secc-pecc alatt kimondták, hogy nem randiznék velük? :| Hozzáteszem némelyik elég jó hapsi volt xD mindegy....

Mikor nincs rajtam smink egyszerűen csúnyának érzem magam :S olyankor csak hajtom le a fejem, de nem nézek senkire. Ha a hajam sincs megcsinálva akkor egyenesen káosz a képem :| Még a kapucnit is felhúzom ha nincs megcsinálva, vagy valami baseball sapkát előkotrok :|||

2010. jan. 6. 16:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Najó nekem nincs ilyen "gondom", hogy fütyülgetnek meg randit kérnek... :D Az extrémebb sminkek híve vagyok, tehát megbámulni megszoktak elég rendesen. :D Kezdek hozzászokni... :D
2010. jan. 6. 16:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Én smink vásárló függő vagyok, de en bárhova elmegyek smink nélkül, szeretem az arcom sminkel,és smink nélkül is.
2020. szept. 28. 01:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!